| Fıkra ( Komedi ) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BLackJack
Mesaj Sayısı : 74 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 11/02/11 Yaş : 31 Nerden : * İzmir & KARŞIYAKA
| |
| |
BLackJack
Mesaj Sayısı : 74 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 11/02/11 Yaş : 31 Nerden : * İzmir & KARŞIYAKA
| |
| |
Ronaldo Jimenez
Mesaj Sayısı : 48 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 11/02/11 Yaş : 28 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Fıkra ( Komedi ) Cuma Şub. 11, 2011 10:21 pm | |
| Bu gerçekten Çok iyidi | |
|
| |
BLackJack
| |
| |
Hellknigth
| |
| |
BLackJack
| |
| |
Hellknigth
| Konu: Geri: Fıkra ( Komedi ) Paz Şub. 13, 2011 10:13 pm | |
| Brejnev, Küba''ya gelecekmiş. Kübalılar toplanmış, bir hoşluk yapacaklar. Ülkenin en iyi ressamına başvurmuşlar. Bir tablo yap. Adı "Brejnev Küba da" olsun diye. Ressam: " - Hadi oradan" demiş. " - Ben adamı görmedim bile. Adam hayatında Küba''ya gelmedi. Şimdi ben nasıl "Brejnev Küba da" diye atmasyondan resim yaparım?" Tesadüf bu ya. Bizim Temel, puro almaya Havana''ya gelmiş o sırada. Sıkıntıyı duymuş. " - Ben size istediğiniz tabloyu yaparım. Bana bir sandık puro verirseniz" diye. Vermişler. Temel bir hafta sonra, Kübalılar''ı çağırmış. " - İşte tablonuz" demiş. Tuvalin üzerini örten bezi hızla aşağı çekivermiş. Kübalılar da donuvermişler. Tabloda, yatakta iki kişi, al takke ver külah. " - Bu ne?" diye gürlemiş Turizm Bakanı. " - Bu ne?.. Bu kadın kim?.." " - Brejnev''in karısı!" demiş, Temel. " - Peki bu üstündeki adam kim?" " - Brejnev''in uşağı!.." " - Peki Brejnev nerde ulan!.." " - Brejnev Küba''da" demiş Temel! | |
|
| |
Hellknigth
| Konu: Hacker Temel Paz Şub. 13, 2011 10:19 pm | |
| SAYIN MESAJI ALAN KİŞİ,
Su anda pir Laz Virüsü almış puluniysunuz...
Biz, Trabzon-Türkiye'de henüz yeterli teknolojik imçanlara sahip olmatuğumuzdan, pu pir MANUEL virüstür!!
Lütfen, çendi hard disçinizdeki püdün tosyalari çendinuz silerek yok
edinuz ve bu maili biltuğunuz herçese cönderinuz!!
Pize yardımci oltuğundan dolayi ı çok teşeççür ederuz.
Hacker Temel
Lazlara özel not : Bu bir şaka e-mailidur. Bu Mail'e uyup da
hard disçinizdeki tosyalari silmeyinuz
| |
|
| |
Hellknigth
| Konu: Geri: Fıkra ( Komedi ) Paz Şub. 13, 2011 10:20 pm | |
| Temel otelde kalıyormuş. Bara inip birşeyler içmek istiyormuş ama içkiyi ısmarlarken laz olduğunun anlaşılmasından çekiniyormuş. Geçmiş aynanın karşısına başlamış prova yapmaya: - Bana bir fisku...Yok böyle anlarlar.. - Bana bir raki...Yok böyle de anlarlar.. - Bana bir cin...Hah, tamam. Böyle anlamazlar demiş ve bara inmiş. Barmene seslenmiş: - Barmen, bana bir bira. Barmen Temeli biraz süzdükten sonra sormuş: - Sen laz mısın? Temel büyük bir şaşkınlıkla: - Uyyy nasıl anladun, daa? Barmen: - Burası resepsiyon. Bar karşIda. | |
|
| |
Hellknigth
| Konu: Geri: Fıkra ( Komedi ) Paz Şub. 13, 2011 10:22 pm | |
| Temel ile Dursun Sultanahmette gezinirken bir turist gelip kendilerine bir adres sorar.Turist ingilizce,almanca,fransızca sorar fakat bizimkiler anlamaz... -Ula dursun bir yabancı dil öğrenemedik gitti, der Dursun: -Ula neye yarayacakki bak adam üç dil biliyor yine derdini anlatamıyo | |
|
| |
Hellknigth
| Konu: Geri: Fıkra ( Komedi ) Paz Şub. 13, 2011 10:27 pm | |
| Temel'in annesi ölmüş. Cenaze namazında bir kenarda duruyormuş. Soranlara: -Pen cenaze namazi kilmasini pilmeyrum" diyormuş. Bir müddet sonra kayınvalidesi ölmüş. Namazda Temel'i en ön sırada görenler: -Hani sen çenaze namazi pilmezdun? -Pu çenaze namazu tegil çi, payram namazu. | |
|
| |
| Fıkra ( Komedi ) | |
|